Lessen bij een rijschool Utrecht weer oppakken

Het was ongeveer een jaar of twee geleden toen in van start ging met rijlessen volgen. Ja, zo’n periode moet het geweest zijn. Het was erg leuk. Ik was toen negentien jaar oud, en wilde mijn rijbewijs gaan behalen. Je kent dat vast wel, je kijkt er helemaal naar uit om de vrijheid van je rijbewijs hebben te ervaren.

In de zomer had ik extra werk genomen om te sparen. Iedere ochtend vroeg opstaan om tomaten te plukken. Leuk verdienen tijdens de zomervakantie hoor! Ik had er enorm veel zin in om de rijlessen te gaan volgen bij een autorijschool Utrecht. Logisch natuurlijk wel, want ik had voldoende geld gespaard met mijn baantje. Er was zelfs nog wat spaargeld over om een auto aan te kopen. Ik had een kleine Fiat Punto op het oog. Een hele leuke lichtblauwe.. ik zag mijzelf er al helemaal in rijden.

Voorbereiding bij rijschool Utrecht was goed

Ik was geweldig voorbereid, ik had zelfs een theorieles gevolgd bij mijn instructeur. Ook via het internet had ik diverse lessen gevolgd voor het theorie. Het examen heb ik toen niet behaald, ik was ongelofelijk zenuwachtig toen ik bij het CBR was. Toen heb ik de theorie nogmaals uitgevoerd, toen nogmaals niet gehaald. Je kunt je misschien wel voorstellen dat ik toen een beetje in de put zat. Ik had er helemaal geen zin meer in en heb het rijbewijs behalen even naast mij neergelegd.

Er is een jaar om, en ik ga nu weer lessen.Ik ben nu aan het rondvragen voor een versnelde cursus. Het lijkt me wel iets, zeker aangezien er ook extra inzicht voor het theorie zal zijn. Ik moet het nu echt gaan halen dat rijbewijs, het wordt er nu echt tijd voor.