Goed sim only abonnement vergelijken

Als u toch net een nieuwe mobiel nodig heeft dan komt het maar net goed uit en kunt u zowel een nieuw toestel als een abonnement erbij nemen. Toch kan het zo zijn dat u al een toestel heeft en dus alleen een abonnement nodig heeft. Dit noemen we een sim-only abonnement. Dit artikel brengt u hopelijk meer wegwijs binnen deze sim-only abonnementen. Een paar van de beste abonnementen worden benoemd.

Er zijn erg veel aanbieders op de markt van telefoonabonnementen en daardoor kan het lastig zijn door de bomen het bos te vinden. Dit artikel probeert u wegwijs te maken in welk abonnement nou het voordeligst is. Maar voordat het vergelijken begint even wat algemene informatie: Hoe meer MB’s uw abonnement heeft hoe langer u het kunt gebruiken. Er zijn ook alles in 1 aanbieders die je een korting geven op je mobiele abonnement. Dat kan de moeite waard zijn om eens te bekijken.

De snelheid van het internet wordt berekend in Mb per seconde (afgekort Mb/s). Hoe meer MB per seconde hoe sneller het internet.Ook stijgt de prijs natuurlijk als de kwaliteit van het abonnement beter wordt. Iets waar opgelet zal moeten worden. Ook gelden de genoemde prijzen voor het eerste jaar.

Lebara

Met dit abonnement van Lebara kan er onbeperkt gebeld en gesmst worden. Het geeft u 5000 MB internet met een snelheid van 25 Mb/s. De kosten zijn €10,- per maand en daarbij komt een vaste €15,-. Het abonnement loopt voor een maand, dus daarna kunt u voortzetten of veranderen.

Simpel

Simpel biedt een abonnement van€5,- per maand met aansluitkosten van €20,-. U krijgt 100 belminuten en 500 sms’jes met daarbij 250 MB internet met als snelheid 75 Mb/s. De contractduur is een jaar, dus let erop dat u niet iedere maand bijvoorbeeld het kunt aanpassen.

Youfone

Het abonnement van Youfone geeft u zowel 50 belminuten als 50 sms’jes. Het internet heeft wel 10000 MB, wat dan omgerekend weer 10 GB is en de snelheid van dit internet is 256 Mb/s.  Het abonnement loopt een maand en kost €12,- per maand, met daarbij €14,- aansluitkosten.

Tele2

Het abonnement geeft u dan wel geen belminuten en sms’jes het internet is van goede kwaliteit. De hoeveelheid MB’s die u krijgt is namelijk 20 GB wat omgerekend 20000 MB is. Dit krijgt u dan met een internetsnelheid van 225 Mb/s. Het abonnement kost €16,- per maand en dit met aansluitkosten van €15,- met een duur van 1 maand.

Ben

Het abonnement van Ben heeft onbeperkt belminuten, maar ook onbeperkt sms’en. Daarbij komt 1500 MB internet met een snelheid van 100 Mb/s. Het abonnement kost €11,- per maand met €14,95 aansluiten. De contractduur van het abonnement is 1 maand.

Hopelijk heeft u nu een idee van hoe een abonnement in elkaar zit en welke aanbieders er zijn. Uiteraard zijn er nog meer aanbieders dan deze, maar dit is alvast een richtlijn. Uiteraard kunt u zelf verder zoeken. Ook is het handig om te bedenken wat uw budget is, hoeveel u belt, hoeveel internet u wilt etc.