Geld verdienen online door enquêtes in te vullen

Wist jij dat er bedrijven zijn die je geld willen betalen voor het invullen van een simpele enquête? Deze bedrijven willen informatie hebben van ‘de markt’ of de consument. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een fabrikant die chips produceert en een nieuwe smaak wil gaan introduceren.

Ze hebben bijvoorbeeld 3 potentiële smaken die ze willen gaan introduceren en willen weten wat jij als consument zou kopen. Maar er zijn nog talloze andere voorbeelden te verzinnen. Deze data is voor deze bedrijven enorm belangrijk, omdat ze door het doen van deze enquêtes zeg maar een soort marktonderzoek kunnen doen en zo besparen ze veel geld op de lange termijn.

Hoe dit werkt

Laten we het voorbeeld va de chipsfabrikant eventjes aanhouden. Deze fabrikanten doen dit soort onderzoeken vaak niet direct naar de consument. Met andere woorden; ze gaan niet zelf het onderzoek doen en de enquêtes laten invullen door consumenten. Hier schakelen ze gespecialiseerde bedrijven voor in die door het stellen van de juiste vragen een goed en duidelijk resultaat kunnen verkrijgen. Je lees er op deze website alle informatie over: https://www.geldninja.nl/geld-verdienen-met-betaalde-enquetes/

Jij als consument kun je (online) aanmelden bij dergelijke bedrijven en je vult dan dus de enquêtes van bijvoorbeeld de chipsfabrikant in, maar doet dit via een tussenpersoon. Natuurlijk willen deze bedrijven het voor jou als consument ook interessant maken en je krijgt dan ook een vergoeding voor het invullen. Vaak gaat dat om een paar euro per ingevulde enquête, maar dit kan natuurlijk behoorlijk oplopen als je meerdere enquêtes in gaat vullen. Dit geld krijg je vaak aan het einde van de maand op je rekening gestort. Als je veel tijd hebt en ook nog eens in de juiste doelgroep zit, kun je veel van dit soort enquêtes invullen.

Online en offline

Sommige van deze enquêtes kun je online invullen. Je hebt dan een account waar je dit direct in kunt vullen, op CashNinja kun je meer informatie krijgen. Dit kan op je laptop en soms ook op je smartphone. Het komt echter ook voor dat het je iets opgestuurd krijgt via de post (bijvoorbeeld enkele testers) en de enquêtes dan in papieren variant moet invullen. Het kan erg interessant zijn om hier wat extra geld mee te verdienen.